09-01-2020 14:38

Mevr. G.J. Joustra waarnemend directeur- bestuurder

Mevr. G.J. Joustra waarnemend directeur- bestuurder van Stichting Christelijk Primair Onderwijs Noordkwartier

De Raad van Toezicht van Stichting Christelijk Primair Onderwijs Noordkwartier heeft de heer H. Huberts benoemd tot directeur- bestuurder. Huidige directeur- bestuurder mevr. W. Drenth zal per 1 februari vertrekken naar stichting Quadraten in Grootegast. De benoeming van de heer H. Huberts gaat in op 1 maart 2020. De heer. H. Huberts is nu nog directeur van het EPI Kenniscentrum te Groningen.

In de periode van 1 februari tot 1 maart 2020 wordt conform beleid van Noordkwartier (‘waarneming bij belet en ontstentenis’, vastgesteld op 22-02-2018 door de RvT) mevr. G.J. Joustra, huidige directeur van c.b.s. De Triangel te Appingedam als waarnemend directeur- bestuurder aangesteld. Op c.b.s. De Triangel zal mevr. P. Briek, huidige leerkracht en directieondersteuner, de directietaken van mevr. G.J. Joustra gedurende deze twee maanden waarnemen.

Mevr. J. Anninga, voorzitter van de Raad van Toezicht van Noordkwartier, laat weten blij te zijn dat mevr. G.J. Joustra bereid is deze periode te overbruggen als waarnemend directeur- bestuurder van Noordkwartier. Op deze manier blijft de continuïteit van de stichting gewaarborgd en ziet haar waarneming met vertrouwen tegemoet.